BiografĂ­a

 

Fernanda és brasilera, amb un ardent amor per la natura. A través de la seva passió per l'esport i per conèixer el món, ella ara viu a les muntanyes dels Pirineus. Però encara se sent arrelada a les cascades i muntanyes de Mines Gerais, on va néixer. Quan era petita, algú li va preguntar quin era el seu "somni" - viure en una casa gran a la platja, o viatjar per tot el món. El seu somni era viatjar. Sense l'ajuda financera dels pares sabia que hauria de ser una bona persona i bon atleta - i tenir esperança de trobar assistència.

Amb només vuit anys d'edat Fernanda va començar a competir i viatjar pel món a través de Gimnàstica Esportiva. Dos anys més tard estava entrenant als EUA. Després ha fet capoeira, jiu-jitsu i les curses a peu. Als 23 anys, va començar a córrer les expedicions internacionals de 600 quilòmetres, "sense parada", els Raids d'Aventura. Després, va avançar a través de la cursa d'aventura (Caiac, BTT, curses de muntanya), multi-esport (surf de neu, BTT, downhill, BICE de carretera, curses de muntanya), triatló i marató en muntanyes per arribar a ser un atleta de gran resistència. Ara, amb ajuda de sponsors, té cames per seguir corrent per camins a tot el món. Fernanda està vivint el seu somni ...

En la seva vida professional, Fernanda va treballar com a advocada i educadora ambiental i també com a instructora de medi ambient i desenvolupament humà per l'ONG Outward Bound Internacional. Així, el seu amor per la natura no es limita a les seves experiències a través del seu esport, sinó també a ajudar a altres a descobrir i protegir el nostre entorn natural i el nostre "líder interior". Fernanda segueix treballant en l'ONG i avui és nutricionista esportiva. Li encanta ajudar la gent a controlar el seu equilibri i la qualitat de vida. Està i viu més natural.

La seva emoció és clara quan descriu, "quan estic corrent per la muntanya o remant en l'oceà, em sento tan petita com res ..... i encara sento les sensacions més intenses de llibertat i pau ... El meu esperit és lliure" . Apassionat pels boscos, muntanyes, platges i rius, Fernanda somia en convertir-se en un exemple com corredora d'Ultra Trails. La seva filosofia de vida és simple: ".... move positive".

Data de naixement: 24 de gener de 1980 (Belo Horizonte, Brasil).

Viu a: Coll de Nargó d', Espanya.

Destinació favorit: platges i forests del Brasil.

Muntanya preferida: Remarkables, Nova Zelanda.

Llibre favorit: La vida després de la mort (no recordo l'autor perquè vaig llegir quan tenia 8 anys d'edat). Aquest llibre va tenir un gran impacte en mi i em va ajudar molt en la meva vida.

Pel · lícules favorites: Ciutat de Déu (Fernando Meirelles).

Menjar preferit: Sashimi de salmó i pop.

El major temor: els tsunamis i terratrèmols.

Com em relaxo: Meditació Vipassana i Heiki.

Filosofia: Mou-te positivament.

Què t'inspira? El silenci i la mare terra, que és enorme i simple: un petit detall és un gran detall.

Paraula per viure: "No veiem les coses com són, les veiem com som." / "El propòsit de la vida és descobrir el seu do. El secret de la vida és desenvolupar-lo. El sentit de la vida és deixar que es vagi."

programador web freelance Barcelona